Het Proces

Producten met een meerwaarde

Vanuit onze productie faciliteiten in Nederland en Polen bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid, flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbaar en duurzaam leverancier voor al uw (geschilde) uien.

Snebo sorteren

Dagelijks worden onze uien op maat en kwaliteit gesorteerd en gereed gemaakt voor verwerking.

Snebo Agronomy

Elk jaar verwerken Snebo en een geselecteerde groep uientelers in Nederland en Polen +/- 1.200 hectare uien.

Snebo Processing

Elke dag worden onze uien geschild en gesneden in onze moderne BRC-gecertificeerde productie-installaties.

Snebo Storage

Dankzij de opslagruimte aangepast aan zowel onbewerkte als vers gesneden ui, zijn we uiterst flexibel in het leveren van onze klanten aan de gewenste producten.

Snebo Packaging

Onze moderne productielijnen en verpakkingssystemen maken het mogelijk om onze verse uienproducten te leveren in vrijwel alle mogelijke verpakkingen volgens de eisen van de klant. Het assortiment verpakkingsgroottes is zeer breed, van 25 g zakken tot 1000 kg big bags, dozen en paloxen.

Snebo Cool & Freeze

Onze verse uienproducten worden veilig opgeslagen voor transport dankzij opslagruimtes uitgerust met koel- en vriessystemen.

Snebo Aftercare

Het gebruik van het unieke Track & Trace-systeem in ons productienetwerk stelt ons in staat om het hele netwerk zorgvuldig te beheren. Op deze manier blijven productielijnen kort en is versheid altijd gegarandeerd.

Snebo Logistics

Elke dag reizen we +/- 10.000 km door heel Europa om onze verse uienproducten rechtstreeks naar klanten te transporteren, zoals in de beste omstandigheden. Wij garanderen een snelle, veilige en tijdige levering.