Het Proces

Producten met een meerwaarde

Vanuit onze productie faciliteiten in Nederland en Polen bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid, flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbaar en duurzaam leverancier voor al uw (geschilde) uien.

Snebo Sorting

Dagelijks worden onze uien op maat en kwaliteit gesorteerd en gereed gemaakt voor verwerking.

Snebo Agronomy

Jaarlijks zorgt Snebo en zijn selecte groep van uientelers zowel in Nederland als in Polen voor de verwerking van +/- 1.200 hectare aan uien.

Snebo Processing

Dagelijks worden onze uien geschild en versneden in onze moderne High-Care productie faciliteiten.

Snebo Storage

Met opslagcapaciteiten voor zowel onbewerkte als vers versneden uien producten zijn wij uiterst flexibel om onze klanten te bedienen van de gewenste producten.

Snebo Packaging

Door onze moderne productielijnen en inpak systemen, kunnen wij onze verse uien producten vrijwel van ieder type verpakking voorzien. Van 25 gr. zakjes tot 1.000 kg. big bags en vrijwel alles wat daar tussen zit.

Snebo Cool & Freeze

Met onze koel en vries opslagcapaciteiten worden onze verse uien producten onder de meest optimale conditie gereed gemaakt voor zending door heel Europa.

Snebo Aftercare

Doordat wij een unieke Track & Trace systeem toepassen binnen ons productie netwerk, weten wij exact wat er gebeurt binnen ons netwerk. Op deze manier blijven de productielijnen kort en de versheid gegarandeerd.

Snebo Logistics

Dagelijks wordt er +/- 10.000 km afgelegd door heel Europa om onze verse uien producten onder de meest optimale condities naar onze klanten te vervoeren.