Over Snebo

Sinds 1979 een begrip

Snebo is sinds 1979 actief in de uien verwerkingsindustrie en kenmerkt zich vandaag de dag als een belangrijke speler op internationaal gebied van zowel versneden als geschilde uien. Door onze jarenlange expertise op het gebied van voedselverwerking zijn we in staat om onze producten in welke vorm en conditie te bewerken en een breed scala aan verse uien producten aan te bieden. Onze producten worden dagelijks met liefde en passie verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct en dat kunt u proeven!

250

Werknemers

65.000

Ton eindproduct per jaar

44

Jaren aan ervaring

16.000

Km logistiek per dag

State of the artProductie faciliteiten

Vanuit onze productie faciliteiten in Nederland en Polen bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid, flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbaar en duurzaam leverancier voor al uw (geschilde) uien.

Volwaardig in voedselverwerking

Snebo heeft zich door zijn uitbreiding in Polen goed kunnen ontwikkelen tot een volwaardig voedsel verwerkingsbedrijf op Internationaal gebied waarbij het handelsmerk centraal staat, worlds finest and fresh cut onion products. Door onze strategische locaties in Nederland en Polen zijn wij in een ijzersterke positie om flexibel in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten verspreidt over heel Europa.

Missie

Om bekend te staan ​​als een eerlijk en duurzaam voedselverwerkend bedrijf dat het leven van huishoudens eenvoudiger maakt.

Visie

Om onze klanten het hele jaar door ’s werelds beste vers gesneden uienproducten te bieden.