Onderhoudsmonteur

Aantal uur: +/- 45 uur

Locatie: Ossendrecht

Werk en denkniveau: minimaal afgeronde mbo opleiding elektriciteit/mechanisch

Salaris: Een passend salaris afhankelijk van werkervaring

Wil jij graag jouw technische kennis inzetten om het gehele machinepark optimaal te laten functioneren? Werk jij graag fulltime, in wisselende diensten en binnen een zeer gezond maar wel dynamisch bedrijf? Maar ben je wel stressbestendig?  Lees dan snel verder!

Werkzaamheden
Jij als technisch expert verhelpt storingen aan onze diverse productiemachines op elektronisch en mechanisch gebied. Wij hebben veel verschillende machines in het machinepark staan, waardoor het iedere keer weer opnieuw een leuke uitdaging is. Jij bent de redder in de nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen. Jij hebt uitvoerende werkzaamheden, maar het wordt zeer gewaardeerd als jij proactief meedenkt, oplossingen aandraagt en advies geeft. Daarbij is jouw verantwoordelijkheid om het geplande technisch onderhoud uit te voeren, administratief af te handelen en kan ingezet worden op technische projecten. De productie gaat dag en nacht door, waardoor ook jij in een wisselende diensten komt te werken voornamelijk ochtenddienst en zo nu en dan een avond . Samen worden de diverse werkzaamheden opgepakt.

Jouw profiel

  • Jij hebt een opleiding richting elektrotechniek of mechatronica;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als monteur binnen een dynamische werkomgeving;
  • Je bent flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht;
  • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook zeer goed zelfstandig aan de slag.

Interesse?

Lijkt deze baan jou een mooie uitdaging en denk jij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf Snebo te Ossendrecht? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de mail  info@snebo.nl  of bellen naar 0164-612660

    Voeg hier je Sollicitatiebrief toe

    Voeg hier je CV toe