Meewerkend Voorman

Aantal uur: +/- 45 uur

Locatie: Ossendrecht

Werk en denkniveau: Mbo

Salaris: Een passend salaris afhankelijk van werkervaring.

Meewerkend Voorman
Heb jij passie voor productie en de drive om samen met jouw team de allerbeste kwaliteit te leveren? Stel jij de medewerkers centraal met de filosofie dat als jouw mensen groeien de organisatie groeit? Creëer jij met jouw sterke visie en daadkracht een cultuur dat gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie? Ben je stressbestendig en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Aan de slag bij Uienhandel Snebo als meewerkend voorman Productie
Als meewerkend Voorman Productie ben jij hét aanspreekpunt voor de medewerkers van jouw afdeling. Je functioneert als contactpersoon tussen de verschillende afdelingen. Ongeveer 80% van de dag ben je actief bezig op de werkvloer. Je houdt de planning goed in de gaten en zorgt ervoor dat alle producten op tijd bij de volgende afdeling zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat het proces goed verloopt en bij eventuele storingen pas je de planning aan. Je bespreekt opvallende zaken met de Operators en helpt ze hierbij. Je controleert de gewerkte uren,  meerdermalen  per dag heb je productieoverleg met de Productiemanager.

Interesse?
Lijkt deze baan jou een mooie uitdaging en denk jij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf Snebo te Ossendrecht ? dan zien we jou sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de mail  info@snebo.nl  of bellen naar 0164-612660

    Voeg hier je Sollicitatiebrief toe

    Voeg hier je CV toe